voetbalzone

Ruiz arriveert in Spanje en staat voor tijdelijk vertrek bij Fulham

Bart Kruyt09 jan 2014, 14:10
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2014, 14:10
Advertentie

Bryan Ruiz staat op het punt om bij Fulham te vertrekken. De aanvaller annex aanvallende middenvelder heeft geen vaste basisplaats bij de ploeg uit Londen en vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid bij Real Betis. Ruiz is momenteel in Spanje voor de medische keuring, zo weet Diario de Sevilla. Mogelijk maakt Betis nog deze donderdag melding van de komst van Ruiz.

/

De Costa Ricaan moet voor een halfjaar gehuurd worden van Fulham en Betis betaalt daar naar verluidt 950.000 euro voor. Met Ruiz aan boord hoopt de tweede club uit Sevilla degradatie te kunnen voorkomen: Betis is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen en staat momenteel laatste in de Primera División. De achterstand op Real Valladolid, dat boven de degradatiestreep staat, bedraagt vijf punten.

De 28-jarige Ruiz speelt sinds 2,5 jaar voor Fulham, dat de dribbelaar in de zomer van 2011 voor veel geld overnam van FC Twente. De aanvaller heeft de critici in Engeland echter niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten en staat nu dus voor een tijdelijk vertrek. PSV en Anderlecht werden ook nog even met Ruiz in verband gebracht, maar de Costa Ricaan is op weg naar Betis.

Bezig met laden …