voetbalzone

Ruiz blijft hopen: 'Als Fulham concreet wordt, gaan we zeker praten'

Bart Kruyt18 aug 2011, 06:30
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2011, 06:30
Advertentie

Tottenham Hotspur richt zich op andere spelers, maar dat betekent niet dat Bryan Ruiz een verhuizing naar Londen uit zijn hoofd hoeft te zetten. Arsenal zou de aanvaller van FC Twente ook in de gaten houden en Martin Jol wil de Costa Ricaan bovendien naar Fulham halen. Ruiz voelt zich niet te groot voor the Cottagers: “Fulham is voor mij een serieuze optie”, zegt hij.

/

Ruiz werd dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen Benfica bekeken door Harry Redknapp, die na dit duel echter concludeerde dat de aanvaller niet de speler is waar hij op zoek naar is. Er zaten echter nog wel meer clubs op de tribune: onder meer Arsenal, FC Barcelona, Manchester City, VfB Stuttgart, Olympique Lyon, Hamburger SV, Liverpool en Borussia Dortmund hadden scouts gestuurd. Het is niet bekend of zij voor Ruiz kwamen en of zij nog van plan zijn om concreet te worden.

Fulham zou dat in ieder geval wel willen worden en Ruiz ziet de ploeg van Jol als een goede optie. “Dat is ook een club uit de Premier League en dat vind ik een mooie competitie”, zegt Ruiz tegenover De Telegraaf. “Fulham heeft contact opgenomen met mijn manager. Als Fulham concreet wordt, gaan we zeker praten. Natuurlijk wil ik graag een stap vooruit maken, maar geloof me, als ik uiteindelijk bij FC Twente blijf, heb ik daar écht geen probleem mee. FC Twente is een fantastische club.”

Bezig met laden …