voetbalzone

Ruiz ijverig om hoog transferbedrag terug te betalen in prestaties

Robert Smid07 sep 2011, 20:02
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2011, 20:02
Advertentie

Bryan Ruiz heeft ontzettend veel zin in zijn nieuwe avontuur. De Costaricaan werd aan het einde van de transfermarkt toch nog weggekocht bij FC Twente, nadat al de gehele zomer meerdere clubs aan zijn mouw trokken. Gedacht werd aan een transfer naar Tottenham Hotspur of Arsenal, maar uiteindelijk werd het een andere Londense formatie: Fulham.

/

Momenteel wacht de aanvaller nog op zijn werkvergunning, maar in de tussentijd kijkt hij wel al uit naar het spelen in de Premier League. Ondanks het feit dat Fulham miljoenen euro’s voor hem neertelde, voelt hij geen druk. “Ik weet dat men veel van mij verwacht, maar ik ben hier om het verschil te gaan maken”, verzekerde Ruiz op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. “Ik wil er alles aan doen om Fulham verder te helpen.”

“De club heeft inderdaad veel geld voor mij betaald. Maar het is een verantwoordelijkheid die ik op mijn schouders durf te dragen. Ik ben ontzettend positief, hopelijk kan ik de kans grijpen die mij is gegund. Het is een geweldig avontuur, misschien wel de grootste kans die ik vooralsnog in mijn carrière heb gekregen. Ik heb getekend bij een club waar alleen maar groei in zit.”

Niet veel mensen verwachtten dat Ruiz uiteindelijk voor Fulham zou gaan kiezen. Voor hem was het echter wel duidelijk. “Er waren meerdere redenen dat ik voor Fulham koos. Buiten de kans dat ik in de Premier League kon gaan spelen. Daarbij mag ik met Martin Jol werken, iemand waar ik ontzettend veel respect voor heb. Ik heb vertrouwen in hem en hij heeft veel vertrouwen in mij.”

Bezig met laden …