voetbalzone

Ruiz: 'Ik koos voor een lob, omdat ik mezelf goed voel bij zo'n afwerking'

Bart Kruyt20 dec 2011, 09:50
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2011, 09:50
Advertentie

Bryan Ruiz hoopt over de drempel te zijn gestapt bij Fulham. Hoewel er in zijn beginperiode bij de club van trainer Martin Jol nog regelmatig kritiek op zijn optredens werd geplaatst, laat de Costa Ricaan weten na de fraaie treffer van dit weekend helemaal overtuigd te zijn van de keuze voor Fulham. Volgens Ruiz is een succesverhaal dan ook in de maak.

/

“Ik voel me topfit en je ziet dat ook terug op het veld”, zo laat Ruiz dinsdag in gesprek met diverse Britse media weten. “Ik kan nu de negentig minuten volmaken, ik maak veel meters en dat is heel goed voor mijn vertrouwen. Ik speel met veel plezier bij Fulham en ben er klaar voor om belangrijk te zijn voor de ploeg”, zo wil hij alle twijfels bij de supporters wegnemen.

Volgens de ex-aanvaller van FC Twente was zijn prachtige doelpunt tegen Bolton Wanderers van dit weekend dan ook een voorbode voor nog meer moois. “Ik stond oog in oog met de doelman en er schoot van alles door mijn hoofd. Maar ik koos voor een lob, omdat ik mezelf goed voel bij zo’n afwerking”, beschrijft de linkspoot het voor de Londense fans zo mooie moment. Door de 2-0 zege op hekkensluiter Bolton sloten Ruiz en consorten weer aan bij de middenmoot.

Bezig met laden …