voetbalzone

Ruiz na winnende goal plotseling gelinkt aan Arsenal

Bart Kruyt22 jun 2014, 13:41
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2014, 13:41
Advertentie

Bij Fulham maakte Bryan Ruiz op een paar goede wedstrijden na niet veel indruk, maar dankzij het WK maakt hij wellicht toch nog een toptransfer. De Costa Ricaan won met zijn land van Uruguay en Italië en in laatstgenoemde wedstrijd maakte hij het enige doelpunt van de wedstrijd. Reden genoeg voor de Engelse tabloids om Ruiz opeens met Arsenal in verband te brengen.

voetbalzone

Arsène Wenger is op zoek naar versterkingen voor zijn elftal en volgens de Daily Express staat de naam van Ruiz nu ook op zijn lijstje. Bovendien zou Sunderland denken aan de komst van de aanvaller, die in het afgelopen halfjaar nog op huurbasis voor PSV speelde. Het ziet er niet naar uit dat de Eindhovenaren de 28-jarige Ruiz definitief zullen overnemen.

De technicus keert in principe dus terug naar Fulham, dat echter gedegradeerd is uit de Premier League en afscheid wil nemen van enkele goedbetaalde krachten. Ruiz is er daar een van en Arsenal en Sunderland zullen dan ook niet de hoofdprijs hoeven te betalen. Het contract van de aanvaller bij Fulham loopt ook nog maar een jaar door.

Bezig met laden …