voetbalzone

Rusnák beëindigt soap: ‘Heel blij om voor Groningen te gaan spelen’

Daniel Cabot Kerkdijk22 dec 2014, 06:40
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2014, 06:40
Advertentie

Een foto van Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, met Albert Rusnák op Twitter maakte zondagmiddag een einde aan de soap omtrent de toekomst van de middenvelder. De Slowaak zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2018 met de Groningse club, die als tegenprestatie enkele tonnen aan Manchester City overmaakt.

voetbalzone

FC Groningen maakte enkele dagen geleden al bekend dat Rusnák voor een contract in de Euroborg had gekozen. Het management van Rusnák en Rusnák zelf wisten echter van niets, terwijl het eveneens geïnteresseerde sc Heerenveen enkele uren later nog een gesprek met Manchester City over de middenvelder zou hebben. Zondag werd duidelijk dat de contractuele overeenkomst van Rusnák met Groningen definitief was bezegeld.

“Ik ben blij om voor FC Groningen te gaan spelen”, verzekert Rusnák in De Telegraaf. De middenvelder speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor SC Cambuur, dat in de zomer slechts een huurcontract voor een half jaar kon afsluiten. “Toen bleek dat SC Cambuur me door de financiële situatie niet kon behouden, wilde ik heel graag daarheen. Ze lieten zien me graag te willen hebben en hebben de ambitie om door te groeien.”

Bezig met laden …