voetbalzone

Rusnák: ‘Schoppen die ik te verduren kreeg heb ik als een kerel genomen’

Thijs Post15 sep 2014, 18:22
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2014, 18:22
Advertentie

Albert Rusnák speelde in dienst van SC Cambuur een fantastische wedstrijd tegen FC Groningen (3-0). De bezoekers vierden in de tweede helft de frustratie over de onmacht bot op de benen van Rusnák, die een aantal flinke schoppen kreeg. De van Manchester City gehuurde uitblinker werd twintig minuten voor tijd van het veld gehaald door zijn trainer Henk de Jong, omdat hij zijn hamstring stijf voelde worden.

voetbalzone

“De schoppen die ik te verduren kreeg heb ik als een kerel genomen”, begint Rusnák in gesprek met Huis aan Huis. “Ik heb in Engeland wel geleerd deze slim te nemen. Sprong er vaak voor weg of bewoog mee anders had ik er zomaar iets aan over kunnen houden. Ik heb me wel flink opgewonden over het gemekker van mijn belagers.”

“Als ze niet willen dat ik herhaaldelijk op de grond lig, moeten ze die fratsen voor zich houden. Zo simpel is het”, aldus Rusnák. De eerstvolgende wedstrijd voor het verrassende SC Cambuur is een duel met PSV. “Een grote wedstrijd waar ik erg naar uitkijk”, klinkt het.

Bezig met laden …