voetbalzone

Rutten twijfelt nog over Clasie: 'Kunnen een hele grote stap zetten'

Bart Kruyt03 apr 2015, 13:55
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2015, 13:55
Advertentie

Fred Rutten heeft nog een vraagteken achter de naam van Jordy Clasie staan, voor het treffen met AZ van aankomende zondag. De middenvelder haakte deze week af bij het Nederlands elftal vanwege een knieblessure en is nog altijd niet helemaal fit. Rutten hoopt dat Clasie zondag kan spelen: de ontmoeting met AZ is voor Feyenoord erg belangrijk in de strijd om de derde plek.

voetbalzone

Feyenoord staat op dit moment derde en heeft vier punten meer dan AZ. "Als we winnen, gaat het me te ver te zeggen dat we de strijd om plek drie hebben beslist", zei Rutten volgens Voetbal International op de persconferentie van vrijdag. "Maar we kunnen dan wel een hele grote stap zetten." Rutten heeft deze week twee keer besloten getraind en dat onderstreept volgens de coach het belang van de aankomende wedstrijd.

De kracht van AZ is volgens de trainer de teamgeest. "In de wedstrijden die ik van ze heb gezien, herkende ik drive en teamgeest. Ik zag nooit teleurstelling in de ploeg. AZ is sterk, al spelen ze zondag tegen het grote Feyenoord. En dat zijn toch andere wedstrijden", aldus Rutten, die nog niet wilde zeggen wie er zondag in de spits zal gaan beginnen bij Feyenoord.

Bezig met laden …