Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Gullit noemt ideale vervolgstap voor ‘juiste aankoop’ Joshua Zirkzee

Laatste update:

Ruud Gullit hoopt dat Joshua Zirkzee zijn carrière vervolgt bij AC Milan. Dat zegt de Nederlandse voetballegende in gesprek met Sky Italia. Gullit kent Zirkzee al langere tijd en was in het verleden zelf succesvol bij AC Milan. De Amsterdammer ziet een juiste match tussen zijn oude liefde en Zirkzee.

Zirkzee ligt bij Bologna nog tot medio 2026 vast, waardoor de Champions League-deelnemer hoog in de boom zit qua vraagprijs. Volgens Italiaanse media hoopt Bologna tussen de 50 en 60 miljoen euro te ontvangen voor de 23-jarige spits.

Transfermarkt schat de marktwaarde van Zirkzee momenteel op 40 miljoen euro. Milan en Juventus zijn momenteel het meest concreet voor de Schiedammer, die komende zomer graag de volgende stap zet in zijn carrière.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Als het aan Gullit ligt, doet Zirkzee dat in Milaan. “Ik hou van Zirkzee en ken hem al sinds hij met mijn zoon in de Onder 17 speelde. Hij is een spits met een neusje voor de goal en die vaak op het juiste moment op de juiste plaats staat. Het zou een juiste aankoop zijn voor Milan.”

Zirkzee speelde samen met Maxim Gullit in de jeugdelftallen van het Nederlands elftal. Waar de spits de clubs voor het uitkiezen heeft, zit Gullit Junior al bijna een jaar zonder club. De 23-jarige verdediger liep vorige zomer uit zijn contract bij SC Cambuur, waar hij nooit wist te imponeren.

Gullit zou er begrip voor kunnen opbrengen als Zirkzee voor een andere Italiaanse club kiest. “Ook de andere teams zijn sterk. Inter is sterk, Juventus komt terug, AS Roma… Milan kan niet meer domineren zoals voorheen. Vroeger waren er teams die domineerden, nu is dat lastiger.”

Zirkzee had afgelopen seizoen een groot aandeel in het succes van Bologna. In 37 officiële wedstrijden was de rechtspoot goed voor 12 doelpunten en 7 assists. De afgelopen maanden werd Zirkzee niet alleen gelinkt aan Italiaanse clubs. Ook Arsenal, Manchester United en Tottenham Hotspur zouden hem volgen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb hem na Bayern nergens meer gevolgd maar ik weet wel dat hij bij Bayern niet zoveel kansen voor de goal nodig had om te scoren.

1 juni 2024 om 09:12

Een tijdje terug zette ik op vrijdagavond Torino-Bologna op. Een bloedeloze 0-0, maar ergens rond de 57e minuut neemt Zirkzee een hoge bal in een keer mee in de zestien. Echt waanzinnig hoe makkelijk en vooral mooi deze jongen voetbalt. Dit is voor mij een speler wiens statistieken ik totaal oninteressant vind. Je kunt gewoon naar hem kijken en genieten. Een dikke tip om eens een wedstrijdje mee te pakken

Ruud zegt verstandige dingen. Hij past echt perfect bij Milan. Zou voor beide partijen een wereldtransfer zijn.

1 juni 2024 om 11:47

Klopt, meevoetballende spits is precies wat AC Milan nodig heeft, dat zich vaker dan eens wel eens vast voetballend door bijv een Leao door 2 man wordt gedekt of niet z’n dag heeft.
Laatste geruchten zijn dat Zirkzee het ziet zitten, het Milan bestuur 40 mil ook wel prima vind, maar advocaten Zirkzee eisen 10-15 mil. Als dat niet flink omlaag gaat, kan het wel eens stuk lopen. Zirkzee wilt sws in Italië blijven dus het wordt Milan of Juve

1 juni 2024 om 20:49

Is die positie niet al goed voorzien met Leao, Jovic en Nono?

2 juni 2024 om 07:45

Ruud en verstandig, dat komt niet vaak voor. Pioli is weg er komt een nieuwe trainer. Niemand weet wie en hoe die gaat spelen. Ik zou eerst maar es afwachten als Zirkzee zijnde wat er op trainersvlak gebeurd bij Milan en/of Juve alvorens een beslissing te maken.

Ongelooflijk dat koeman deze man links laat liggen ipv bergwijn die werkelijk waar geen goede wedstrijd gespeeld heeft dit jaar. Echt een schandaal is t eigenlijk.

1 juni 2024 om 09:42

Koeman laat alle revalaties van dit seizoen links liggen. Iedereen in topvorm is niet geselecteerd of speelt niet, let maar op. Bizot, Maatsen, Frimpong, Reijnders, vd Ven, Zirkzee, Tallinga etc . Kun je een aardig elftal van maken.

1 juni 2024 om 09:51

Ja gewoon ff schijt aan heel Nederland want de vriendjes blind, wijnaldrum, bergwijn en weghorst moeten natuurlijk spelen.🫤

1 juni 2024 om 09:58

Reinders speelt wel, Dallinga vind ik een lachwekkende optie. Brobbey, Weghorst en Zirkzee zijn beter. Maatsen is een blunder van jewelste.

1 juni 2024 om 09:51

Ja Koeman heeft bepaalde regels dat iedereen fit moet zijn. Echter telt dit niet voor zijn lievelings spelers. Snap wel dat je een elftal moet bouwen. Maar hierin moet er ook ruimte zijn voor 1 a 2 nieuwe spelers die niemand kent.

1 juni 2024 om 10:44

Waarom moet dat? Koeman wil presteren en denkt met deze spelers de beste kansen te hebben. Er is per gecoachte interland deze eeuw geen coach die zoveel spelers heeft laten debuteren als Koeman. Alleen van Gaal komt in de buurt. Ervaring tijdens een dergelijk toernooi lijkt me wel handig en verstandig.

1 juni 2024 om 11:47

Almere was hij aan hoor😂😂

1 juni 2024 om 12:38

Intermilan70Zirkzee is toch gewoon geblesseerd???? Logisch dat hij dan niet mee gaat lijkt me. Dat Bergwijn geselecteerd is na zoon slecht seizoen is natuurlijk raar voor de supporters, al is Koeman zijn reden om hem wel mee te nemen niet heel gek, hij denkt hem namelijk zover te kunnen krijgen dat hij belangrijk kan zijn voor het team, want hij heeft gewoon kwaliteit. Koeman heeft zijn eigen visie en daar zullen we het mee moeten doen.

Giroud gaat weg, en een nieuwe coach bij milan.

Als Milan fan zie ik hem graag komen aangezien hij qua fysiek hetzelfde kan geven in de huidige 4-2-3-1 formatie, ik weet alleen niet zeker wat voor formatie de nieuwe coach voor ogen heeft.

Afwisselend met Jovic als sub zouden ze dan iig jaren vooruit kunnen.

Als het tussen hem en Gimenez gaat dan zou ik als Milan zijnde altijd voor Zirkzee gaan ook als hij 20 miljoen extra kost.
Zirkzee is jong heeft ervaring in de Serie A en heeft bij een topclub als Bayern gespeeld hij maakt zijn doelpunten en kan geweldig meevoetballen.
dus je neemt veel minder risico als je Zirkzee aantrekt. maar als je Gimenez aantrekt dan is het nog maar afwachten wat je krijgt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren