voetbalzone

'Ruziënde spelers Dinamo Zagreb wilden trainer Jurcic loer draaien'

Daniel Cabot Kerkdijk09 dec 2011, 05:35
Laatst bijgewerkt: 09 dec 2011, 05:35
Advertentie

Volgens diverse Kroatische media is de monsternederlaag van Dinamo Zagreb tegen Olympique Lyon (1-7) van woensdagavond in het kader van de Champions League bewust geïncasseerd. Dat meldt De Telegraaf. Men wilde trainer Krunoslav Jurcic, die overhoop lag met een aantal spelers, een loer te draaien. Na afloop van het ontluisterende verlies werd de oefenmeester op straat gezet.

/

Ajax slaagde er na het resultaat in Zagreb niet in om te overwinteren in de Champions League. Door de 0-3 thuisnederlaag tegen Real Madrid en de winst van Olympique Lyon smolten de drie punten voorsprong en het verschil in doelsaldo op de Fransen als sneeuw voor de zon weg. Het gonst het inmiddels van de geruchten over omkoping, maar tot dusver heeft men niets kunnen vinden. Het is daarnaast niet de eerste keer dat Dinamo Zagreb betrokken is bij een onderzoek naar omkoping.

Naast de foto waarop Dinamo Zagreb-verdediger Domagoj Vida een knipoog geeft aan Lyon-aanvaller Bafetimbi Gomis, doken er deze week eerder gemaakte foto's op van dezelfde Vida, die een wedkantoor verlaat. Dat de verdediger er bij een aantal tegentreffers nogal beroerd uitzag, was voer voor extra speculaties. Een namaakcheque, waarop 2,1 miljoen pond is overgemaakt van Olympique Lyon naar Dinamo Zagreb, circuleert eveneens op internet.

Bekijk hier de samenvatting van Dinamo Zagreb - Olympique Lyon:

Bezig met laden …