voetbalzone

‘RvC Graafschap belegt geheime vergadering na wegwerpgebaar Huistra’

Peter Nusselder06 nov 2013, 16:05
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2013, 16:05
Advertentie

Het is de vraag of Pieter Huistra nog lang trainer van De Graafschap zal zijn; een deel van de supporters in Doetinchem is al geruime tijd ontevreden over de coach, die zich er afgelopen weekend niet populairder op maakte bij de fans van de Achterhoekers; Huistra maakte een wegwerpgebaar.

/

Na de 3-1 nederlaag tegen FC Eindhoven schoot die reactie de aanhang van de Superboeren in het verkeerde keelgat. Het is niet ondenkbaar dat het incident voor Huistra bij De Graafschap de druppel is die de emmer doet overlopen en het einde van de 46-jarige oefenmeester op De Vijverberg inluidt.

Volgens Omroep Gelderland heeft de Raad van Commissarissen van De Graafschap dinsdagavond in het diepste geheim vergaderd over de positie van de Fries. Aanleiding voor de bijeenkomst in het huis van voorzitter Henk Zweers zou het wegwerpgebaar van de trainer in de richting van de supporters zijn. “We hebben een start gemaakt met een analyse waarom het op het veld niet gaat, zoals in ons beleidsplan staat. Er vinden daarover gesprekken plaats. Wij willen helder hebben waar het aan schort”, laat Zweers weten.

Bezig met laden …