voetbalzone

Saglam geeft moed niet op: 'We kunnen best winnen van Valencia'

Peter Nusselder24 nov 2010, 13:09
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2010, 13:09
Advertentie

Bursaspor staat na vier wedstrijden in de Champions League nog altijd op nul punten, maar trainer Ertugrul Saglam blijft aan de vooravond van het duel met Valencia strijdbaar. "Valencia heeft een ploeg met veel kwaliteiten, maar wij hebben er hard aan gewerkt om deze wedstrijd te gaan winnen", vertelt de Turkse oefenmeester woensdag op de officiële website van de UEFA.

De tweede ronde van het kampioenenbal kan Bursaspor al niet meer bereiken, maar met een achterstand van vijf punten is Glasgow Rangers mogelijk nog wel te achterhalen in de resterende twee groepsduels. "Zolang als we een kans hebben om Europees te blijven voetballen, blijven we vechten", verzekert Saglam, die heeft gezien dat zijn ploeg zich heeft verbeterd.

"Sinds de eerste wedstrijd tegen Valencia hebben we hard gewerkt en zijn we beter geworden. We gaan proberen hun aanval af te stoppen en zelf onze kansen te benutten. Zij willen bovenaan eindigen, maar het is niet zeker dat dat lukt. Zoals Valencia op de laatste speeldag bij Manchester United kan winnen, kunnen wij ook best van Valencia winnen. Alles is mogelijk", aldus Saglam.

Bezig met laden …