voetbalzone

Saglam wijt verlies op Old Trafford aan uitblijven creativiteit Bursaspor

Erik van Dam21 okt 2010, 07:45
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2010, 07:45
Advertentie

Bursaspor-trainer Ertugrul Saglam had graag drie punten gepakt op Old Trafford, maar in plaats daarvan stond zijn team woensdagavond voor de derde keer met lege handen in de Champions League. Na nederlagen tegen Valencia (4-0) en Glasgow Rangers (1-0) bleek ook Manchester United (1-0) nog een maatje te groot. Saglam baalde dat hij verplicht werd te wisselen.

/

Milan Stepanov werd in de rust in de kleedkamer gelaten, en twintig minuten voor tijd besloot Saglam om Ali Tandogan naar de kant te halen. De wissels werden hem ingegeven doordat de spelers met pijntjes kampten. “Het beïnvloedde ons spel”, treurt Saglam na op de officiële UEFA-website. “Als we niet gedwongen waren hen te wisselen, hadden we invloedrijker kunnen zijn.”

“Maar we waren ook niet creatief genoeg”, erkende de coach van de Turks kampioen. “Daardoor vergaten we te profiteren van United's tegenvallende spel. Onze kansen om als derde te eindigen zakken verder weg, maar het is wel een voordeel dat we nog twee van de laatste drie wedstrijden thuis zullen spelen. We moeten nu alles winnen en hopen dat we daarmee nog een kans maken”, klonk het bij de coach. “We zijn een onervaren ploeg en voelen dat nadeel nu.”

Bezig met laden …