voetbalzone

Salcido: ‘Ik heb er altijd van gedroomd in de Premier League te spelen’

Peter Nusselder24 sep 2010, 09:15
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2010, 09:15
Advertentie

Met de overgang naar Fulham kreeg voormalig PSV-verdediger Carlos Salcido afgelopen zomer eindelijk zijn gewenste transfer. De Mexicaan vertrok na vier jaar uit Eindhoven en is blij dat hij dit seizoen in de Engelse competitie kan voetballen. “Sinds ik profvoetballer ben heb ik er altijd van gedroomd in de Premier League te spelen”, laat Salcido weten op de officiële website van Fulham.

/

“Het was absoluut mijn droom, aangezien ik altijd al fan ben geweest van het Engelse voetbal en de meeste teams al volgde”, vervolgt de Mexicaans international. “Ik ben er erg blij mee dat Fulham me de kans heeft gegeven om hier te komen voetballen. Ik voel me hier ook op mijn gemak, want sinds ik bij Fulham zit word ik door iedereen goed behandeld. Mijn ploeggenoten en de rest van de club ondersteunen me geweldig.”

Al met al kijkt Salcido tevreden terug op zijn overstap. “Ze hebben me het gevoel gegeven dat ik hier welkom ben.” De Mexicaan keek ook nog even terug op zijn beginperiode bij PSV, waar hij wat langer moest wennen. “Na vijftien dagen in Eindhoven was ik wanhopig. Ik voelde me verlaten en at alleen maar fast food. Dat was gemakkelijker, maar mijn spel heeft er wel een tijd onder geleden.”

Bezig met laden …