voetbalzone

Salpingidis: 'De tweestrijd met Ajax kan nog steeds alle kanten op'

Daniel Cabot Kerkdijk02 aug 2010, 17:13
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2010, 17:13
Advertentie

Na het 1-1 gelijkspel vorige week in Amsterdam tegen Ajax heeft PAOK Saloniki meer vertrouwen in het bereiken van de volgende ronde van de Champions League. Woensdag in haar eigen, uitverkochte, thuishaven hopen de Grieken het karwei in hun honderdste Europese wedstrijd af te maken. "Nog niets is beslist", verzekert aanvaller Dimitris Salpingidis tegenover diverse Griekse media.

"Voor eigen publiek gaan we er in ieder geval alles aan doen om de volgende ronde te bereiken", stelt Salpingidis. "We hopen op de steun van de supporters. De tweestrijd met Ajax kan nog steeds alle kanten op." Doelman Kostas Chalkias is niet van de partij. Hij kampt met een gebroken vinger. Aanvaller Zlatan Muslimovic is echter hersteld van een liesblessure en derhalve weer inzetbaar.

Vladimir Ivic maakte in de heenwedstrijd de belangrijke gelijkmaker van PAOK. "We hadden in de eerste helft zeer veel geluk", blikt de aanvaller terug. "Ajax had een ruime voorsprong kunnen nemen. Desondanks slaagden we er in om tegen een lastige opponent een positief resultaat te boeken. We moeten in onszelf geloven."

Bezig met laden …