voetbalzone

Salzburg peinst over vroegtijdig afscheid Adriaanse

25 apr 2009, 13:08
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2009, 13:08
Advertentie
Co Adriaanse stevent met Red Bull Salzburg op de titel af, maar toch is hij alles behalve onomstreden in de Mozartstad. De oefenmeester, die aan het einde van dit seizoen plaatsmaakt voor Huub Stevens, zou ruzie hebben met enkele bestuursleden en niet goed liggen bij diverse spelers. De clubleiding overweegt serieus om vroegtijdig afscheid te nemen van de Nederlander.



Salzburg ging vrijdagavond hard onderuit bij subtopper SV Ried, dat met 3-0 te sterk bleef. Volgens diverse media was deze zeperd een logisch gevolg van een hectische week. Adriaanse raakte deze week in conclaaf met technisch directeur Heinz Hochhauser, die niet zeker weet of de door hem aangestelde oefenmeester nog wel zo gemotiveerd is. Hochhauser wil daarom spoedig in gesprek gaan met Adriaanse.

“Ik wil niet te snel conclusies trekken, maar we moeten in de aankomende week eens goed gaan nadenken over hoe het nu verder moet”, vertelde Hochhauser tegen Laola1. “We hebben behoefte aan een trainersteam die voor honderd procent gemotiveerd is. De titel is immers nog niet binnen: dat hebben we vrijdagavond wel gemerkt.” Veel consequenties voor de ranglijst heeft de nederlaag niet: Salzburg heeft nog altijd een ruime voorsprong op Rapid Wien.
Bezig met laden …