voetbalzone

Salzburg verliest van Kapfenberg en lijkt niet klaar voor Juventus

Daniel Cabot Kerkdijk16 okt 2010, 20:37
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2010, 20:37
Advertentie

Red Bull Salzburg lijkt weer terug bij af. Na twee opeenvolgende overwinningen op SV Ried leek de geplaagde ploeg van Huub Stevens aan zelfvertrouwen te hebben gewonnen, maar zaterdag ging men in eigen huis onderuit tegen SV Kapfenberg: 0-2. Door de nederlaag heeft de Mozartclub negen punten minder dan koploper Wacker Innsbruck, dat wel één duel meer heeft gespeeld.

Na een half uur spelen was het al raak in Salzburg. Deni Alar gaf de bal aan Umut Kocin, die middels een krachtige inzet doelman Gerhard Tremmel passeerde: 0-1. Na de hervatting bracht Stevens onder meer Joaquin Boghossian en Roman Wallner in het veld, maar het mocht niet baten. Kapfenberg hield stand en maakte in de extra tijd nog een doelpunt via Michael Tieber.

Salzburg treedt komende week in de Europa League aan tegen niemand minder dan Juventus. De eerste twee groepswedstrijden tegen Manchester City en Lech Poznan gingen verloren en dus moeten de Alpenbewoners van Juventus winnen om nog kans te maken op een vervolg in Europees verband na de winterstop.

Bezig met laden …