voetbalzone

Sánchez: ‘Iedereen heeft gezien dat hem een fantastische toekomst wacht’

Dominic Mostert03 jun 2017, 16:25
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2017, 16:25
Advertentie

Davinson Sánchez geeft hoog op van ploeggenoot en verdedigingspartner Matthijs de Ligt. De Colombiaanse sterkhouder van Ajax noemt De Ligt een 'groot talent' en dicht hem een gouden carrière toe. "Ik hoef niemand te zeggen dat hem een fantastische toekomst wacht", vertelt Sánchez aan Ajax Life.

"Dat heeft iedereen dit seizoen wel kunnen zien. We hebben dezelfde winnaarsmentaliteit op het veld. Verder heeft hij een beresterke conditie. Ongelooflijk", looft Sánchez zijn zeventienjarige collega. Volgens de mandekker beschikt de jonge Oranje-international over veel rust en een goede werklust. "Het is mooi dat hij op deze leeftijd de kans krijgt om zich te bewijzen. Hij heeft alles in zich om een topspeler te worden."

Zelf werd Sánchez dit seizoen uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar. Die prijs had hij niet verwacht, zegt hij. "Het is een mooie herinnering, maar als je als team niets wint, stelt het niets voor. Bovendien waren er binnen onze selectie meer spelers die hem verdienden. Daarom is deze prijs wel speciaal voor me."

Bezig met laden …