voetbalzone

Santander-coach Marcelino heeft diverse opties

23 apr 2008, 21:46
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2008, 21:46
Advertentie
Het opmerkelijke seizoen van Racing Santander gaat duidelijk aan niemand voorbij. Coach Marcelino heeft het bestuur van de club vandaag laten weten dat hij diverse aanbiedingen van andere clubs heeft ontvangen. De clubleiding counterde met een verleidelijk tegenvoorstel.

Marcelino kan een nieuw, sterk verbeterd contract tekenen bij de huidige nummer vijf van de Primera División. Bijzonder is dat de oefenmeester zelf kan bepalen voor hoeveel seizoenen hij wil bijtekenen. Daarnaast belooft het bestuur dat Marcelino het hele technische plaatje voor zijn rekening mag nemen.

De oefenmeester laat de opties voorlopig open. Bij de aanbiedingen zat ook een voorstel van Valencia, weet het Spaanse persbureau EFE. De kwakkelende topclub nam deze week afscheid van Ronald Koeman en stelde Salvador González Voro aan als interim-coach. Als het aan los Ché ligt volgt Marcelino hem op.

Racing Santander kent het beste seizoen uit haar historie. De club vecht normaal gesproken vrijwel ieder seizoen dat het uitkomt in de Primera División tegen degradatie, soms met succes en soms niet. Momenteel staat het op de vijfde plek in de Spaanse competitie, met een punt minder dan nummer vier Atletico Madrid.
Bezig met laden …