voetbalzone

Santos slaat bod Barcelona van 22 miljoen euro op Neymar af

Daniel Cabot Kerkdijk22 mei 2013, 22:24
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2013, 22:24
Advertentie
/

Barcelona slaagt er vooralsnog niet in om met Santos tot een akkoord te komen over een transfer van Neymar. De club uit São Paulo heeft inmiddels ook het tweede bod van de Catalaanse club, ter waarde van 22 miljoen euro voor 55 procent van de eigendomsrechten van de aanvaller, naar de prullenmand verwezen, zegt hun voorzitter Odilio Rodrigues woensdagavond in de Braziliaanse media.

“Santos heeft het bod van Barcelona bestudeerd, maar het voldoet niet aan onze wensen. We hebben de aanbieding afgeslagen”, vertelt de president van Peixe, die zegt dat dit tot dusver het enige bod is geweest op de 21-jarige aanvaller. <>ESPN komt echter met andere geluiden, want Bayern München zou direct na de afwijzing van Barcelona een bod ter waarde van achttien miljoen hebben uitgebracht. Ook dat voorstel zou door Santos van de tafel zijn geveegd. Rodrigues bevestigt wél de interesse van Real Madrid in Neymar.

Het contract van Neymar loopt volgend jaar af. Doordat de 32-voudig international, twintig doelpunten, niet van plan is om zijn contract te verlengen, lijkt Santos, dat 65 miljoen euro vraagt, hem echter te moeten verkopen. Volgens enkele Braziliaanse kranten is dat echter geen must, want door de enorme marketingopbrengsten van Neymar zou het voor Santos zelfs voordeliger zijn om de balkunstenaar te behouden en hem dan gratis de deur uit te laten lopen.

Bezig met laden …