voetbalzone

Sarri: ‘Ik ben niet geïnteresseerd in wat zijn vader te zeggen heeft’

Yanick Vos20 okt 2018, 11:28
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2018, 11:28
Advertentie

Chelsea-manager Maurizio Sarri zegt niet gevoelig te zijn voor de uitspraken van Sten Christensen, de vader van Andreas Christensen. De verdediger hoeft bij Chelsea niet te rekenen op een basisplaats en daar is hij niet tevreden mee. De vader van Christensen zei op de Deense televisie dat zijn zoon in januari wil vertrekken als hij niet snel meer aan spelen toekomt.

Christensen kwam dit seizoen nog maar drie keer in actie in het eerste elftal, met een totaal aan 253 speelminuten. Sarri geeft in de achterhoede de voorkeur aan David Luiz en Antonio Rüdiger. “Als zijn situatie rondom Kerst niet verandert, dan gaan we natuurlijk een gesprek met Chelsea orkestreren om te zeggen: ‘oké, wat kunnen we voor Andreas doen? Kunnen we hem laten vertrekken?’”, aldus vader Sten.

“Ik ben niet geïnteresseerd in wat zijn vader te zeggen heeft”, reageert Sarri in de Engelse media. “Wat kan ik zeggen? Ik vind dat David en Antonio heel goed gespeeld hebben en het is niet iets wat je zomaar verandert”, aldus Sarri, die meldt dat Christensen nog gewoon in beeld is. “Hij heeft drie keer gespeeld in onze laatste zes wedstrijden. Misschien denkt zijn vader dat hij niet belangrijk, maar voor ons is hij belangrijk. Hij is jong en moet zich nog wel verbeteren. Maar hij is een technisch begaafde verdediger die past binnen mijn speelstijl.”

Bezig met laden …