voetbalzone

Sarri waarschuwt Courtois: ‘Ik ben niet geïnteresseerd in zijn agent’

Demen Bulbul05 aug 2018, 20:20
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2018, 20:20
Advertentie

Maurizio Sarri lijkt rekening te houden met een vertrek van Thibaut Courtois bij Chelsea. De Belgische doelman zou namelijk bijzonder dicht bij een transfer naar Real Madrid zijn. Sarri gaf zondagavond na de met 0-2 verloren wedstrijd tegen Manchester City in het kader van de Community Shield aan maandag met Courtois te gaan praten.

Courtois ontbrak zondag op Wembley nog vanwege zijn deelname met België aan het WK, maar hij heeft zijn zinnen naar verluidt gezet op een vertrek naar Spanje. Zijn zaakwaarnemer Christophe Henrotay vertelde zaterdag in de Engelse media dat er een aanbieding ligt voor Courtois die Chelsea ‘moet accepteren’. "Ik ben niet geïnteresseerd in zijn agent", reageerde Sarri na het duel met Manchester City op een persconferentie.

De Chelsea-manager zal de doelman maandag zelf vragen naar zijn wensen. "Ik wil met Courtois praten. We zullen morgen horen of hij hetzelfde zegt tegen mij. Ik moet natuurlijk met mijn speler praten, maar ik wil alleen werken met spelers die extreem gemotiveerd zijn", waarschuwt de Italiaan.

Zonder Courtois ging Chelsea zondag op Wembley door twee doelpunten van Sergio Agüero kansloos onderuit tegen Manchester City. De formatie van Sarri oefent dinsdag nog vriendschappelijk tegen Olympique Lyon, alvorens het zaterdagmiddag op bezoek bij Huddersfield Town zijn eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen speelt.

Bezig met laden …