Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen betaalt ruim negen ton voor uitstekende dribbelaar: derde zomeraanwinst een feit voor Robin van Persie

Laatste update:

SC Heerenveen heeft Danilo Al-Saed overgenomen van het Noorse Sandefjord, zo maken de Friezen bekend via de officiële kanalen. De 25-jarige linksbuiten, die ook op de rechterflank uit de voeten kan, heeft tot medio 2028 getekend in het Abe Lenstra Stadion. Volgens Noorse media betaalt Heerenveen ruim negen ton voor zijn diensten.

Al-Saed is een rechtsbenige linksbuiten die over uitstekende dribbelkwaliteiten beschikt. Opta Johan meldt dat de buitenspeler in de Eliteserien-campagne (de Noorse competitie, red.) van 2023 liefst 87 dribbels voltooide: meer dan elke andere speler.

Al-Saed werd geboren in het Zweedse Bålsta, maar speelt zijn interlands voor Irak, waar zijn roots deels liggen. De teller staat momenteel op twee duels in de hoofdmacht.

Ferry de Haan, de algemeen directeur van Heerenveen, is in zijn nopjes met de komst van de dribbelaar. “We hebben vaker gezegd dat bij sc Heerenveen artiesten op de vleugels horen. Wij denken dat Danilo, die op beide flanken uit de voeten kan, goed in dit profiel past.”

“Hij kan tegenstanders passeren met zijn dribbels, maar ook zijn snelheid is een wapen. Daarnaast heeft hij in Noorwegen bewezen dat hij een doelpunt kan maken”, vervolgt De Haan. “We zijn daarom blij dat we hem aan onze selectie kunnen toevoegen.”

Al-Saed is de derde zomeraanwinst van Robin van Persie en Heerenveen. Eerder werden Sam Kersten en Levi Smans al overgenomen van respectievelijk PEC Zwolle en VVV-Venlo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sahraoui nog even verlengen, Peer Koopmeiners aantrekken, Noppert weer onder de lat en we zijn er helemaal klaar voor!

27 juni 2024 om 17:38
0

Ik las hier ook goede verhalen over! Handige speler weer. Leuk!

27 juni 2024 om 18:25
0

Sahraoui moet verkocht worden, van Beek loopt ook nog rond en denk ook dat Olssonweg mag tegen mooi bod. Van Persie zit met selectie van spelers die weg moeten en heeft boel nog lang niet op orde. Komt allemaal langzaam op gang

27 juni 2024 om 19:29
0

Olsson weg? We hebben amper nog middenvelders. Als je Olsson nog verkoopt, houd je alleen Van Ee, Smans en Brouwers over. Dat is niet genoeg. Met eventueel dan nog jeugdspelers erachter als Ahmed en Oostra.

28 juni 2024 om 00:09
0

Ik ben allang blij om te zien dat ze eens wat eerder beginnen met spelers aantrekken, en niet pas in de laatste weken

28 juni 2024 om 21:33
0

Olsson is onze beste middenvelder. Die mag vast niet zomaar even weg

Mooie aanwinst voor de club. Er kwamen goede berichten uit Noorwegen, ook voor een mooi bedrag aangetrokken. Nu nog een paar middenvelders erbij, extra linksback en een centrale verdediger en we zijn klaar voor het nieuwe seizoen.

Verwacht verder een vertrek van Van Beek, Karlsbakk en bij het juiste bod Sahraoui.

28 juni 2024 om 09:42
0

Ik denk persoonlijk dat er ook nog wel een RB bij mag, kun je eventueel Braude weer op het middenveld zetten, vond hem verdedigend nog wat te zwak.

28 juni 2024 om 12:51
0

Ik vond hem wel frisser spelen dan Hussein Ali en Hall. Maar hij mag inderdaad nog wel wat groeien in zijn rol.

3 aanwinsten zo vroeg al is de omgekeerde weten, hoe vaak moesten we niet last minuten spelers halen. Ben benieuwd naar Danilo.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren