voetbalzone

Schaken: 'Je kan er niet omheen dat we een echte goalgetter missen'

Bart Kruyt07 aug 2012, 23:20
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2012, 23:20
Advertentie

Ajax is ook volgend seizoen de enige Nederlandse deelnemer in de Champions League. Feyenoord slaagde er niet in om de laatste voorronde van het miljoenenbal te bereiken: de ploeg van Ronald Koeman werd uitgeschakeld door Dynamo Kiev, dat in De Kuip met de schrik vrijkwam. Feyenoord kreeg drie enorme kansen om te scoren, maar had pech in de afronding.

/

Het gebrek aan doelpunten is een groot probleem voor Feyenoord, meent Ruben Schaken. "Je kan er niet omheen dat we een echte goalgetter missen", zei hij tegen RTV Rijnmond. "De club is ermee bezig. Niets ten nadele van de spitsen die we nu hebben, maar ze hebben het nu even niet. Het is helaas niet aan mij, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren."

Feyenoord moet zich nu proberen te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Vrijdag horen de Rotterdammers wie de tegenstander zal worden. "De Europa League is een minder groot toernooi, maar voor ons wel een mooi podium om jezelf te laten zien. Vooral ook om Feyenoord weer op de kaart te zetten. Laten we zeggen dat het een mooie troostprijs is."

Bezig met laden …