voetbalzone

Schalke-directeur: 'Draxler heeft de potentie om een wereldspeler te worden'

Bart Kruyt28 jul 2013, 16:08
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2013, 16:08
Advertentie

Raúl kwam twee seizoenen uit voor Schalke 04 en speelde zaterdag met Al-Sadd een afscheidswedstrijd in Gelsenkirchen. De aanvaller deed een helft met Al-Sadd en een helft met Schalke mee en die Knappen wonnen met 9-0. Hoogtepunt van de avond was de assist van toptalent Julian Draxler, die Raúl in staat stelde om te scoren. De Spanjaard kon simpel binnentikken.

/

Op de vraag of Schalke ooit nog een wereldspeler als Raúl naar de club zal halen, wees technisch directeur Horst Heldt naar de negentienjarige Draxler. "Natuurlijk kan het voorkomen dat we nog eens een wereldster naar Schalke halen", zei hij. "Maar het zou nog mooier zijn als we die wereldspeler zelf kunnen opleiden. Draxler heeft de potentie om een wereldspeler te worden."

Draxler staat al een tijdje in de belangstelling van de grootste clubs van Europa, maar verlengde enkele weken geleden zijn contract bij Schalke, tot de zomer van 2018. De aanvallende middenvelder speelde tot dusver 75 competitiewedstrijden voor die Knappen en heeft 6 interlands voor de Duitse nationale ploeg achter zijn naam staan.

Bekijk hier de assist van Julian Draxler:


Bezig met laden …