voetbalzone

Schalke 04-directeur spreekt zich bij uitzondering uit over Barça-back

Erik van Dam26 mei 2012, 13:40
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2012, 13:40
Advertentie
/

Normaal gesproken doet Schalke 04 het liever niet, maar voor deze keer maakte Horst Heldt een uitzondering. De directeur van die Königsblauen wil duidelijk maken dat zijn club nooit bezig is geweest Dani Alves op te halen bij Barcelona, noch dat er plannen zijn dat nu of in de toekomst wel te doen. Duitse en Spaanse media linken Schalke 04 aan de Braziliaanse vleugelverdediger, maar Heldt zegt dat het allemaal onzin is.

“Dani Alves is een voetballer van wereldklasse niveau, daaraan zal niemand twijfelen. Maar deze berichten zijn echt je reinste onzin. We hebben Barcelona geen aanbieding gedaan, hebben geen contact gelegd met de speler of zijn zaakwaarnemer, hij is ons niet aangeboden en ook in theorie hebben we ons niet met hem beziggehouden”, somt Heldt op de clubwebsite op.

Op de vraag waarom Heldt zo duidelijk stelling neemt inzake het gerucht, zegt hij: “Normaal doe ik dat niet, maar nu is er bij het publiek een volledig onjuist beeld ontstaan van onze Personalpolitik. Natuurlijk plannen we vooruit en kijken we, hoe we onze selectie kunnen versterken. Maar we hebben voortdurend gezegd dat we de ingeslagen weg willen vervolgen. Dat heeft de hoogste prioriteit.”

Bezig met laden …