voetbalzone

Schalke gaat voor ‘Wunschspieler’ van City: ‘Hij wil ons graag versterken’

Gijs Freriks30 dec 2014, 21:08
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2014, 21:08
Advertentie

Klaas-Jan Huntelaar verlengde zijn contract bij Schalke 04 onder de voorwaarde dat de directie gaat proberen om de spelersgroep in januari flink te versterken. De eerste aanwinst lijkt in ieder geval Matija Nastasic te moeten worden. De 21-jarige verdediger wordt al een tijdje met die Knappen in verband gebracht en Schalke bevestigt interesse te hebben in de Serben-Sense.

voetbalzone

“Hij wil ons graag komen versterken. Hij komt in de plannen van onze trainer Roberto Di Matteo voor”, zegt Clemens Tönnies, voorzitter van de raad van toezicht van Schalke, in BILD. Collega Horst Heldt vult aan: “We zijn zeer geïnteresseerd en zijn vertegenwoordigers zijn momenteel in Engeland voor gesprekken met Manchester City.” Schalke zou Nastasic een half seizoen willen huren met een optie tot koop.

De vijftienvoudig international geldt als de Wunschspieler voor Schalke, maar ook AC Milan, Internazionale, Arsenal en Liverpool zouden interesse hebben in de ex-speler van onder meer Fiorentina. Schalke denkt daarnaast ook aan Antonio Barragán van Valencia en middenvelder Lars Stindl van Hannover 96, maar zij zijn waarschijnlijk pas voor de zomer serieuze opties.

Bezig met laden …