voetbalzone

'Schalke 04 informeerde naar PSV-dribbelaar: vraagprijs te hoog'

Daniel Cabot Kerkdijk28 mei 2013, 00:20
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2013, 00:20
Advertentie
/

PSV vraagt een te hoog bedrag voor Dries Mertens, zo schrijft BILD dinsdag. Volgens de Duitse boulevardkrant heeft Schalke 04 onlangs bij de Eindhovense club naar de beschikbaarheid van de aanvaller gevraagd, maar is de Belgien-Dribbler te duur. Een transfer naar Gelsenkirchen is dan ook onwaarschijnlijk.

Schalke eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats en hoopt de groepsfase van de lucratieve Champions League te bereiken. Door eventueel de alom begeerde Kyriakos Papadopoulos te verkopen zullen die Königsblauen over voldoende financiële middelen beschikken om de selectie te versterken. Naast Mertens worden ook de namen van Christian Clemens, Rafinha, Pirmin Schwegler, Vaclav Kadlec, Fabian Giefer, Josip Ilicic, Aaron Hunt en Szabolcs Huszti genoemd.

Mertens gaat ervan uit ook komend seizoen onder contract te staan bij PSV. De Belgisch international werd eerder aan Fenerbahçe gelinkt. "Ik speel volgend jaar bij PSV. Ja, daar ga ik van uit", zei Mertens in gesprek met NUsport. Mertens heeft nog een contract tot medio 2016.

Bezig met laden …