voetbalzone

Schandaal in Zuid-Amerika: arbiter vierde finale Copa met prostituees

Bart Kruyt29 jun 2016, 17:37
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2016, 17:37
Advertentie

Heber Lopes staat vol in de schijnwerpers. De scheidsrechter was in de nacht van zondag op maandag de leidsman bij de finale van de Copa América tussen Chili en Argentinië en trok tijdens dit duel al de aandacht met enkele merkwaardige beslissingen. Lopes was blijkbaar zelf wel tevreden over zijn optreden en besloot om zijn deelname aan de finale uitbundig te vieren.

/

In Zuid-Amerikaanse media wordt beweerd dat Lopes na de Copa-finale het nachtleven in dook en daar feest vierde met twee prostituees. De avond begon in een discotheek, maar al snel nam Lopes de dames mee naar een ruimte met wat meer privacy. Hier zijn beelden van en daarop is te zien hoe Lopes en zijn gezelschap zonder kleren voor de camera poseren.

Volgens de Zuid-Amerikaanse media vierde Lopes op deze manier het feit dat hij de finale van de Copa América mocht fluiten, maar het is niet bevestigd dat de beelden ook inderdaad na de wedstrijd zijn geschoten. In de wedstrijd trok Lopes negen kaarten, waaronder twee rode prenten, voor Marcelo Diaz en Marcos Rojo.

Bezig met laden …