voetbalzone

Schitterende omhaal Noors talent betekent niet meer dan eretreffer

Bart Kruyt09 aug 2011, 09:50
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2011, 09:50
Advertentie

Het mooiste doelpunt van het afgelopen weekend in de Noorse Tippeligaen werd zonder twijfel gemaakt door Mostafa Abdellaoue. De aanvallende middenvelder van Tromso kreeg in de uitwedstrijd bij Viking het publiek op de banken, door te scoren met een wonderschone omhaal. Meer dan de eretreffer bleek het kunststukje echter niet te zijn.

Tromso stond al met 2-0 achter, toen Abdellaoue vriend en vijand verraste met een acrobatische act. Een voorzet vanaf de linkerkant leek niet erg op maat te zijn, maar Abdellaoue maakte er het beste van en schoot met een kunstige omhaal spijkerhard raak. Tromso ging in het restant nog op zoek naar de gelijkmaker, maar wist de weg naar het doel niet meer te vinden.

De 2-1 nederlaag bij Viking betekende de tweede verliespartij op rij voor Tromso, dat daardoor is afgegleden naar de derde plaats van de ranglijst. Vorige week was Abdellaoue ook al trefzeker, maar ook toen kon hij een nederlaag niet voorkomen: 3-2 bij Lillestrom. De 23-jarige Abdellaoue speelt op huurbasis voor Tromso en staat onder contract bij Valerenga.


Bezig met laden …