voetbalzone

Schots international aangeklaagd wegens seksueel misbruik

Bart Kruyt17 jan 2011, 20:08
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2011, 20:08
Advertentie

David Goodwillie moet binnenkort naar de rechtbank. De aanvaller van Dundee United is aangeklaagd door een 24-jarige vrouw die de Schots international ervan beticht haar seksueel misbruikt te hebben op een nieuwjaarsfeest op 2 januari in Armadale te West Lothian. Dit meldt de BBC.

De Lothian en Borders Politie geeft te kennen dat de 21-jarige spits op borgtocht is vrijgelaten. Goodwillie wordt op korte termijn in het Livingston Sheriff gerechtshof verwacht. Ook David Robertson, een 24-jarige middenvelder van Dundee, is verhoord: hij wordt echter niet vervolgd. “Een 21-jarige man is aangeklaagd voor ernstige seksuele mishandeling op een 24-jarige vrouw in Armadala op 2 januari”, laat de politie middels een statement weten.

“De verdachte wordt op een latere datum verwacht in de Livingston Sheriff rechtbank. Onderzoek naar het incident is nog gaande.” Goodwillie, eenmalig Schots international, werd vorig seizoen verkozen tot de beste jonge speler van de competitie. In juni 2008 werd Goodwillie al eens gearresteerd nadat hij een man in een nachtclub had aangevallen. In september 2009 sloeg hij een uitsmijter bewusteloos in een nachtclub.

Bezig met laden …