voetbalzone

Schreuder erkent: ‘Twee spelers die op een lijst van Twente staan’

Daniel Cabot Kerkdijk10 aug 2014, 07:45
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2014, 07:45
Advertentie

FC Twente kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij SC Cambuur en zodoende wordt de roep om versterkingen bij de achterban alsmaar groter. De club uit Enschede haalde onder meer Kasper Kusk en Kamohelo Mokotjo, maar het vertrek van Dusan Tadic en Quincy Promes is een fikse aderlating voor de Tukkers. Er kan nog het een en ander van FC Twente worden verwacht.

voetbalzone

De club uit Enschede wordt met Hakim Ziyech (sc Heerenveen) en Jens Toornstra (FC Utrecht) in verband gebracht, maar ‘op dit moment is hun komst niet mogelijk’. “Dus we gaan gewoon met deze spelers verder”, benadrukt Alfred Schreuder in gesprek met de NOS. “Het is duidelijk dat het twee spelers zijn, die bij ons op de lijst staan. Daar hoeven we niet moeilijk over te doen.”

“Maar goed, als het niet haalbaar is, is het niet haalbaar. En wij gaan niet de hoofdprijs betalen, dat doen we gewoon niet meer.” FC Twente kan vanwege zijn weinig florissante financiële positie niet tot het uiterste gaan op de transfermarkt, ook al toucheerde men circa 29 miljoen euro voor de verkoop van Promes en Tadic. “We zijn heel blij dat de club er heel goed voor staat voor de toekomst. Het was belangrijk dat die jongens verkocht werden”, stelt de oefenmeester van de Tukkers. “En daar hebben we gewoon mee te dealen, ook als trainers zijnde.”

Bezig met laden …