voetbalzone

Schrik slaat fans om het hart: Totti én De Rossi mogelijk samen weg

Erik van Dam01 aug 2016, 20:40
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2016, 20:40
Advertentie

Francesco Totti en Daniele De Rossi gelden in Italië als grote namen en voor de fans van AS Roma zijn het zelfs immense grootheden. De aanvallende en defensieve middenvelder dienden in hun leven immers geen andere club dan i Giallorossi en iedereen hoopt dat Totti en De Rossi hun loopbanen ook afsluiten in Rome. Wat Totti aangaat lijkt dat te lukken, maar De Rossi vertrekt misschien na dit seizoen.

/

De ervaren middenvelder speelde al meer dan vijfhonderd wedstrijden op het middenveld van Roma, maar ligt nog tot volgend jaar zomer vast. De 33-jarige Italiaan zinspeelt nu op een laatste avontuur buiten de eeuwige stad. “Ik ben heel rustig met betrekking tot mijn contract, want ik denk er niet over na of het mijn allerlaatste jaar hier wordt”, aldus De Rossi, die in de Verenigde Staten is met zijn club.

“Ik moet nog bepaalde gesprekken voeren met mijn familie. Vroeg of laat zal ik een beslissing moeten nemen, maar nu? Nee, niet nu. En ja, het zou mijn laatste seizoen kunnen zijn. Dus waarom zou ik er niet meteen het allermooiste seizoen ooit van maken?”, zinspeelt De Rossi. Van teamgenoot en vriend Totti is al bekend dat die zijn allerlaatste jaar in het Stadio Olimpico ingaat. Totti gaat op voor zijn 25ste seizoen.

Bezig met laden …