voetbalzone

Schuurs krijgt er optie in de Premier League bij; ook Maguire op het lijstje

Bart DHanis16 jul 2023, 15:26
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2023, 15:26
Advertentie

Nu Declan Rice zich officieel speler van Arsenal mag noemen, is West Ham United 117 miljoen euro rijker. Deze miljoenen lijken niet naar de spaarrekening te gaan, maar meteen geïnvesteerd te worden in de selectie. Sky Sports noemt een hoop namen waar de Londenaren zich deze zomer mee willen versterken, waaronder Manchester United-verdediger Harry Maguire.

Het Engelse medium meldt dat een eventuele overstap van de duurste verdediger ooit nog behoorlijk wat voeten in de aarde heeft. De Engelsman strijkt een riant salaris op bij the Mancunians en het is onduidelijk of hij bereid is om een salarisverlaging te accepteren. United-manager Erik ten Hag ziet zijn aanvoerder graag vertrekken, daar Lisandro Martínez en Raphaël Varane de voorkeur genieten achterin en Maguire een flinke hap uit het salarisbudget van de club neemt.

Mocht het onmogelijk blijken om de dertigjarige verdediger naar de Engelse hoofdstad te halen, dan ziet West Ham in voormalig Ajacied Perr Schuurs de ideale kandidaat om de verdedigingslinie te versterken. De Limburger, die onder contract staat bij Torino, werd eerder deze transferperiode ook al nadrukkelijk in verband gebracht met Crystal Palace en de Italiaanse kampioen Napoli.

Daarnaast zijn the Hammers op zoek naar iemand die het door Rice achtergelaten gat op het middenveld kan invullen. Sky Sports meldt dat de club momenteel met Juventus onderhandelt over Denis Zakaria. Verder worden ook vrijetrappenspecialist James Ward-Prowse en Scott McTominay als transferdoelwitten bestempeld. Eerder deze week maakte The Athletic bekend dat de Conference League-winnaar zich bij Ajax had gemeld voor Edson Álvarez.

Bezig met laden …