voetbalzone

Schweinsteiger al na één week overtuigd: 'Ja, dat weet ik zeker'

Matthijs van Laar21 jul 2015, 14:53
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2015, 14:53
Advertentie
voetbalzone

Manchester United wil komend seizoen mee gaan doen om de prijzen en volgens Bastian Schweinsteiger moet dat gaan lukken. De spectaculaire aanwinst van the Red Devils zegt na één week al genoeg gezien te hebben om een goede indruk te krijgen van de aanwezige kwaliteit bij zijn nieuwe club. "De potentie is enorm", denkt hij.

Schweinsteiger zegt het 'zeker' te weten dat United mee gaat doen om het zilverwaar. "Dat kan ik na één week al zeggen. We beschikken over een goede verdediging, we hebben goede aanvallers en we hebben spelers die in wedstrijden op het hoogste niveau het verschil kunnen maken", stelt de Duitser. "Tel daarbij de jongens op die nog moeten terugkeren van vakantie en je hebt een team vol mogelijkheden en kwaliteiten."

Manchester United versterkte zich deze zomer naast Schweinsteiger al met Memphis Depay, Matteo Darmian en Morgan Schneiderlin en is volgens de berichten ook nog druk bezig met de komst van Thomas Müller, al lijkt zijn komst onwaarschijnlijk. Daarnaast verklaarde Louis van Gaal dat zijn club op korte termijn nog met een 'mystery striker' op de proppen wil komen. "Het is een proces, we zijn bezig met een spits. Maar jullie zullen het moeten afwachten. Het is in ieder geval niet een spits die de media aan ons linken", zei hij dinsdag.

Bezig met laden …