voetbalzone

Seedorf biedt excuses aan voor gemiste penalty in Braziliaanse kraker

Bart Kruyt19 sep 2013, 19:05
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2013, 19:05
Advertentie

Botafogo hoopt dit seizoen kampioen van Brazilië te kunnen worden, maar zal een flinke achterstand moeten wegwerken. De ploeg van Oswaldo de Oliveira ging woensdag op bezoek bij koploper Cruzeiro en verloor met 3-0, waardoor het nu zeven punten minder heeft dan de lijstaanvoerder. Clarence Seedorf bood na afloop zijn excuses aan bij de Botafogo-fans.

/

Bij een 1-0 achterstand kreeg Seedorf dé kans op de gelijkmaker, toen hij mocht aanleggen voor een strafschop. De middenvelder slaagde er echter niet in om te scoren: zijn inzet was matig en rolde langs de verkeerde kant van de paal achter. "Het was een belangrijk moment in de wedstrijd. Het spijt me", zei Seedorf, die Cruzeiro na zijn misser zag uitlopen naar een 3-0 zege.

De topper uit de Série A krijgt vermoedelijk nog een staartje: Botafogo claimt dat de spelersbus op weg naar het stadion werd bekogeld met stenen. De nummer twee van de competitie heeft een foto van een gebroken raam laten zien op het officiële Twitter-kanaal. Het stadion van Cruzeiro is een van de stadions waarin gespeeld zal worden tijdens het WK 2014.


Bezig met laden …