voetbalzone

Seedorf: ‘Dan kan hij gaan verrassen, hij is echt heel getalenteerd’

Erik van Dam31 mei 2016, 12:17
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2016, 12:17
Advertentie

Marcus Rashford is de voorbije maanden doorgebroken in Engeland. De achttienjarige spits debuteerde in februari in de Europa League en scoorde meteen twee keer voor Manchester United in het duel met FC Midtjylland. Een paar dagen later was ook gelijk twee keer raak tegen Arsenal en vier dagen geleden debuteerde Rashford als Engels international óók met een doelpunt.

/

Clarence Seedorf is onder de indruk geraakt van de jonge aanvaller en hoopt dat hij een mooie toekomst voor zich heeft. Rashford is opgenomen in de voorlopige EK-selectie en haalt mogelijk de definitieve groep van Roy Hodgson, maar Seedorf denkt dat de buitenwereld niet meteen wonderen van de tiener moet verwachten. “Je moet het rustig aan doen met zo’n jongen”, adviseert de Nederlander in The Independent.

“Je moet niet nog meer druk op zijn schouders leggen. Als hij gewoon zonder enige druk ingezet kan worden, denk ik dat hij kan gaan verrassen. Hij is echt heel getalenteerd”, vindt Seedorf. Hij denkt dat Engeland het goed kan gaan doen op het EK 2016, maar waagt zich niet aan een voorspelling waar de mannen van Hodgson zullen eindigen. “En wie het toernooi wint? Ik heb echt geen idee.”

Bezig met laden …