voetbalzone

Seedorf hekelt controverse: ‘Mijn woorden zijn helaas verkeerd vertaald’

Daniel Cabot Kerkdijk01 nov 2013, 17:50
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2013, 17:50
Advertentie

Clarence Seedorf heeft vrijdag benadrukt dat hij geen enkel probleem met Massimiliano Allegri heeft. De 37-jarige middenvelder van Botafogo gaf afgelopen week aan dat de oefenmeester van de Italiaanse club de reden was dat hij het San Siro achter zich liet. Onder Allegri kwam de Nederlander weliswaar aan spelen toe, maar van een klik was geen sprake.

/

“De reden dat ik AC Milan verliet, was Allegri. De samenwerking met hem was niet zo best, we konden het niet met elkaar vinden”, zo werd Seedorf geciteerd. De voormalig Oranje-international benadrukt vrijdag dat zijn uitspraken verkeerd zijn vertaald. “Mijn uitspraken zijn helaas verkeerd vertaald. Dat is niet wat ik heb gezegd en wat ik probeerde over te brengen.”

“In geen enkel geval wilde ik Allegri en AC Milan in diskrediet brengen. Ik bied mijn excuses aan als ik voor controverse heb gezorgd. Ik beantwoordde simpelweg enkele vragen over mijn vertrek bij Milan. Als mijn uitleg is overgekomen als een aanval op Allegri, dan spijt mij dat. Ik respecteerde de beslissingen van Allegri en koos er zelf voor om de club te verlaten.”

Bezig met laden …