voetbalzone

Seedorf onder de indruk: 'Alleen een tank kan Juventus stoppen'

Bart Kruyt02 mrt 2014, 22:50
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2014, 22:50
Advertentie

Juventus is hard op weg naar het derde kampioenschap op rij. De ploeg van Antonio Conte wist zondagavond met 0-2 te winnen van AC Milan en heeft nu acht punten meer dan achtervolger AS Roma, dat zaterdag niet verder kwam dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Internazionale. Clarence Seedorf is onder de indruk: "Wie Juventus kan stoppen? Alleen een tank", meent hij.

voetbalzone

Juve was zondag niet eens zoveel beter dan Milan, maar was een stuk scherper in de afronding. "Het resultaat is zoals het is, maar ik vind dat we het goed hebben gedaan", analyseerde Seedorf na afloop. "We wisten dat we het op moesten nemen tegen een fantastisch elftal, maar desondanks hebben we in ons eigen tempo gevoetbald. Dit was een mooie gelegenheid om te laten zien dat we op de juiste weg zijn."

"Juve laat dit hele seizoen al zien hoe goed ze kunnen voetballen. Mijn complimenten. Carlos Tévez maakte in deze wedstrijd het verschil, hij was van wereldklasse", vervolgde Seedorf zijn lofzang. "Ik ben tevreden over mijn ploeg. Natuurlijk kunnen sommige dingen nog beter, zoals het afmaken van onze kansen, maar we zijn goed bezig."

Bezig met laden …