voetbalzone

Seedorf-roddel blijkt onzin: Inter gaat langer door met zittende coach

Matthijs van Laar02 jul 2014, 13:36
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2014, 13:36
Advertentie
voetbalzone

Walter Mazzarri mag nog minimaal één extra jaar verder kneden aan zijn elftal bij Internazionale. Onder zijn bewind kenden i Nerazzurri een wisselend seizoen, maar clubeigenaar Erick Thohir heeft er vertrouwen in dat de oefenmeester de aangewezen persoon is om de club door een periode van transitie te leiden.

Inter eindigde het afgelopen seizoen op een tegenvallende vijfde plaats, maar dat heeft dus geen vervelende gevolgen voor Mazzarri. Zijn verbintenis, die nog liep tot medio 2015, is verlengd tot de zomer van 2016. "We zijn zeer verheugd met dit nieuws", zegt Thohir op de website van de Milanese club. "Ik heb altijd gezegd dat Mazzarri aan zou blijven Hij is een belangrijke spil binnen ons project."

De coach bedankt de preses voor zijn vertrouwen en zegt de Indonesiër op den duur te willen terugbetalen met prestaties. "Ik doe er alles aan dat in mijn macht ligt om Inter terug te laten keren aan de Italiaanse en Europese top", aldus Mazzarri. Onlangs werd Clarence Seedorf nog even in verband gebracht met Inter, maar die berichtgeving blijkt dus ver bezijden de waarheid te zijn geweest.

Bezig met laden …