voetbalzone

Seizoen Krul voorbij met gescheurde kruisband

Gijs Freriks11 okt 2015, 21:20
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2015, 21:20
Advertentie

Tim Krul komt dit seizoen niet meer in actie. De doelman raakte zaterdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan geblesseerd aan zijn rechterknie en blijkt zijn voorste kruisband te hebben gescheurd, zo maakt Newcastle United via de officiële kanalen bekend.

voetbalzone

De 27-jarige Krul verving Jasper Cillessen in Astana, maar speelde de wedstrijd zogezegd niet uit. Hij leek zich te verstappen op het kunstgrasveld, toen hij uit zijn doel rende om een bal te onderscheppen. Krul greep meteen naar zijn knie en gebaarde dat hij gewisseld moest worden. Hij werd vervangen door Jeroen Zoet en Danny Blind heeft inmiddels twee nieuwe keepers aan de selectie toegevoegd: Kenneth Vermeer en Maarten Stekelenburg.

Krul, die acht interlands achter zijn naam heeft staan en eerder voor Falkirk, Carlisle United en ADO Den Haag speelde, verliet de Astana Arena op krukken en keert nu terug naar Engeland om daar verder te revalideren. Newcastle heeft de achttienjarige Freddie Woodman teruggeroepen van diens verhuurperiode aan Crawley Town.

Bezig met laden …