voetbalzone

Seizoen voorbij voor Jääskeläinen

17 mrt 2008, 11:20
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 2008, 11:20
Advertentie
Jussi Jääskeläinen komt deze voetbaljaargang niet meer in actie. De doelman van Bolton Wanderers kampt met een rugblessure en zal nog deze week onder het mes gaan. Het fysieke ongemak houdt ook in dat hij zijn laatste duel voor Bolton heeft gespeeld.

Jääskelainen raakte eerder deze maand geblesseerd in de warming-up voorafgaand aan het UEFA Cup-duel tegen Sporting Portugal. Sindsdien neemt Ali Al Habsi zijn plek onder de lat in, al heeft Bolton-manager Gary Megson ook de ervaren Ian Walker tot zijn beschikking.

“Jussi heeft ongeveer zes weken nodig om van zijn blessure te herstellen”, vertelt Megson op de website van The Trotters. “Hij moet sowieso onder het mes. Dit seizoen komt hij in ieder geval niet meer in actie.” Jääskeläinen heeft een aflopend contract en gaf eerder dit seizoen te kennen aan een andere uitdaging toe te zijn.

De 42-voudig international is bezig aan zijn elfde seizoen in het Reebok Stadium en verdedigde in 345 Premier League-duels het doel van Bolton. Daarvoor stond hij in zijn vaderland onder contract bij VPS Vaasa.
Bezig met laden …