voetbalzone

‘Selfie’ Szczesny gaat hele wereld over: ‘Voor onze geweldige fans’

Erik van Dam17 mrt 2014, 14:52
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 2014, 14:52
Advertentie

Door een vroege goal van Tomás Rosický won Arsenal zondag de altijd beladen stadsderby van Tottenham Hotspur, nota bene op vijandelijke grond. Na afloop van de wedstrijd maakte Wojciech Szczesny een selfie met enkele medespelers, voor het vak met de eigen meegereisde supporters. Die foto ging vervolgens de hele wereld over.

voetbalzone

Szczesny legt daags na de overwinning en de foto uit dat het er vooral om ging de eigen supporters te bedanken voor hun steun. “Ik vroeg Paul Johnson, onze materiaalman, of hij na de wedstrijd mijn telefoon mee wilde nemen. Ik heb toen een selfie gemaakt met de Arsenal-fans, dat was geweldig. Ze waren namelijk de hele middag fantastisch geweest voor ons. Ze zongen erop los en ik weet zeker dat ze een mooie dag hebben gehad.”

“Voor ons was het net zo fantastisch en op deze manier konden we ze iets teruggeven”, aldus de Poolse keeper. Door de overwinning blijft Arsenal volop verwikkeld in de titelstrijd: het staat vier punten achter Chelsea en gelijk met Liverpool. Samen met the Reds heeft Arsenal bovendien nog een wedstrijd tegoed.

Bezig met laden …