voetbalzone

Selfie van Paul Pogba zorgt voor meer speculatie over lucratieve transfer

Wessel Antes10 jul 2023, 07:14
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2023, 07:14
Advertentie

Paul Pogba heeft zijn volgers op het verkeerde been gezet. De dertigjarige middenvelder werd in de voorbije weken gelinkt aan een lucratief avontuur in Saudi-Arabië, maar is nog altijd contractspeler van Juventus. Via Instagram deelde Pogba zondagavond een foto met een tulband om, waarmee hij de geruchten rondom zijn persoon aansterkte. Transfermarktexpert Fabrizio Romano bevestigt echter het nieuws dat de Fransman gewoon van zijn vakantie geniet.

Pogba kwam in het afgelopen seizoen slechts 161 minuten in actie voor Juventus, verdeeld over 10 optredens. Daardoor kelderde de marktwaarde van de rechtspoot wederom. Aangezien Pogba een van de grootverdieners is bij la Vecchia Signora zou de clubleiding niet rouwig zijn om een vertrek. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft de 91-voudig international van les Bleus echter een andere beslissing genomen: Pogba wil zich nog één keer bewijzen bij Juventus in de Serie A.

voetbalzone

De selfie die Pogba zondag op zijn Instagram story plaatste zorgde direct voor veel speculatie op sociale media, daar hij al was begonnen aan zijn voorbereiding bij Juventus. Toch is de middenvelder gewoon op vakantie. Zondagnacht deelde Pogba een nieuwe reeks foto’s vanuit Mekka. De praktiserend moslim bracht een bezoek aan de heiligste stad van de Islam. Romano stelt dat hij personen uit de kring van Pogba heeft gesproken die alle geruchten rondom een lucratief avontuur in Saudi-Arabië verder ook ontkennen.

Het lijkt er dus op dat Pogba gewoon in Turijn blijft spelen, ondanks de sluimerende interesse vanuit het Midden-Oosten. De middenvelder speelde in zijn loopbaan tot dusver alleen voor Juventus en Manchester United. Voor de Italiaanse grootmacht was hij in 188 wedstrijden goed voor 34 doelpunten en 41 assists. Pogba kan, indien hij fit blijft, in het komende seizoen zijn tweehonderdste wedstrijd voor Juve spelen.

Bezig met laden …