voetbalzone

Serero: 'Misschien kan ik over een of twee jaar een vertrek overwegen'

Bart Kruyt10 dec 2013, 08:12
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2013, 08:12
Advertentie

Het middenveld van Ajax presteert uitstekend en dat komt niet alleen door Daley Blind en Davy Klaassen, maar ook door een speler die in zijn eerste twee jaar in Amsterdam nog nauwelijks in actie kwam: Thulani Serero. De Zuid-Afrikaan is in vorm en werd in het geruchtencircuit al in verband gebracht van Fulham, maar Serero wacht niet op een belletje van de Londenaren.

/

De technicus weet dat het nu tijd is om te oogsten bij Ajax. "Ik speel nu regelmatig, kom nu aan doelpunten en assists toe", vertelt hij aan het Zuid-Afrikaanse Sport Live. "Ik wil hier blijven om meer ervaring op te doen. Misschien kan ik over een of twee jaar een vertrek overwegen, maar voorlopig wil ik eerst gaan bijdragen aan het succes van Ajax en prijzen gaan winnen."

De 23-jarige Serero wijst naar Steven Pienaar, zijn grote voorbeeld. "Hij speelde zo'n vijf á zes jaar bij Ajax voordat hij vertrok naar andere landen in Europa. Hij is nu één van de grote namen in Europa en ik wil hetzelfde bereiken, maar wel zonder druk", zegt Serero, die volgens Voetbal International in aanmerking komt voor een contractverlenging bij Ajax.

Bezig met laden …