voetbalzone

'Sergio Ramos belt Piqué op na tweet met emojis vol leedvermaak'

Daniel Cabot Kerkdijk04 dec 2015, 11:11
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 11:11
Advertentie

Sergio Ramos heeft contact opgenomen met Gerard Piqué, zo verzekeren Spaanse media vrijdag. De verdediger en aanvoerder van Real Madrid heeft de verdediger van Barcelona naar verluidt om uitleg gevraagd inzake zijn tweet van woensdagavond.

voetbalzone

Piqué twitterde een rij emojis vol leedvermaak nadat bekend werd dat Real Madrid in het bekerduel bij Cádiz een niet-speelgerechtige voetballer had opgesteld. Denis Cherishev had namelijk nog een bekerschorsing openstaan en dus dreigt Real Madrid uit het toernooi om de Copa del Rey te worden gezet.

De tweet kwam Piqué op de nodige kritiek te staan en de selectie van Real Madrid zou verbolgen zijn. Ramos belde zijn collega-international op om uitleg te vragen. Het is algemeen bekend dat beiden niet elkaars beste vrienden zijn, mede omdat zij nimmer een blad voor de mond nemen en hun respectievelijke werkgevers een warm hart toedragen. In het belang van het nationale elftal legden ze hun ruzies bij en dat was de basis voor de Spaanse successen van 2008, 2010 en 2012.

Piqué zou Ramos echter niets nieuws hebben verteld. De verdediger gaf donderdag tijdens een evenement al aan dat hij geen spijt heeft. "Je kent me toch? We hoeven er verder niet sentimenteel over te doen, ofzo. Het zijn maar emoticons, hoor. Maak het niet te belangrijk. Het was lachen, het was het sentiment van de dag. Ik blijf lachen om sommige zaken, tot de dag dat ik met pensioen ga.”

Bezig met laden …