voetbalzone

Servische bond niet blij met aanwezigheid ‘moederkoekdokter’

Matthijs van Laar11 jun 2010, 14:03
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2010, 14:03
Advertentie

Marijana Kovacevic, de arts die in de voetbalwereld bekendheid heeft verworven vanwege haar ‘placentabehandeling’, blijkt niet bij iedereen een geliefde gast te zijn. Kovacevic verblijft in Zuid-Afrika om de Servische internationals er na een kwetsuur snel bovenop te helpen, maar in tegenstelling tot de spelers is de voetbalbond van Servië haar liever kwijt dan rijk.

/

“Ze maakt deel uit van de ploeg op verzoek van de spelers, maar de Servische bond is niet opgezet met haar komst”, verduidelijkte een woordvoerder van de bond vrijdag. “Kovacevic logeert in een hotel vlakbij de Servische delegatie. De spelers betalen zelf de kosten voor haar verblijf en haar diensten.” Volgens Servische media kost dat de internationals gezamenlijk zo’n 50.000 euro.

Kovacevic verwierf in Nederland bekendheid nadat zij Robin van Persie behandelde aan de enkelkwetsuur die hij afgelopen november opliep in de oefeninterland tegen Italië. Ook onder meer de Liverpool-spelers Alberto Aquilani, Albert Riera en Yossi Benayoun werden met succes behandeld.

Bezig met laden …