voetbalzone

Seuntjens-deal nog allerminst zeker: ‘Hij wil met deze trainer de Eredivisie in’

Rian Rosendaal08 mrt 2021, 09:57
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2021, 09:57
Advertentie

Ralf Seuntjens heeft zich in de kijker gespeeld van NAC Breda, dat de 31-jarige spits na afloop van dit seizoen transfervrij wil overnemen van De Graafschap. In Doetinchem is men echter niet bang voor een overhaast vertrek van de topschutter, Trainer Mike Snoei wil met De Superboeren promotie afdwingen naar de Eredivisie en volgens hem is dat ook de doelstelling van de boomlange spits.

"Ralf heeft mij aangegeven dat hij nog een jaar met mij hier wil werken", verduidelijkt Snoei in gesprek met Omroep Gelderland. "Daar wil ik hem aan houden. Hij wil graag met deze trainer de Eredivisie in heeft hij gezegd. Twee jaar geleden was Ralf de eerste speler met wie we hebben gesproken. En ook nu heeft hij weer een serieuze aanbieding gekregen van De Graafschap." Seuntjens, bezig aan zijn tweede seizoen op De Vijverberg, beschikt over een aflopend contract bij de nummer twee in de Keuken Kampioen Divisie.

Seuntjens, die in Breda is opgegroeid en daar ook nog een huis heeft, bevestigde zondag tegenover ESPN dat er interesse is van NAC. "Wat ik wil is de vraag. Of ik daar zou willen spelen? Ja, natuurlijk. Ik ga het even afwachten. Zometeen of misschien van de week hoor ik wat meer. Verder kan ik er niet over uitweiden. Dat NAC een mooie club is, is een feit", aldus Seuntjens, die tevens wordt gevolgd door enkele andere niet nader genoemde clubs. De belangstelling van NAC in de ervaren spits is overigens niet nieuw.

Seuntjens sprak twee jaar geleden ook met de Parel van het Zuiden over een samenwerking, al kwam een deal tussen beide partijen destijds niet van de grond. Hij zou te oud zijn geweest voor NAC, wat tot een woedende reactie leidde van de speler in kwestie. Seuntjens gaf toentertijd aan zich 'respectloos' behandeld te voelen door de directie van NAC, de huidige nummer vier in de Keuken Kampioen Divisie.

Bezig met laden …