voetbalzone

Mats Seuntjens keert niet terug naar NAC Breda en staat voor transfer naar het buitenland

Wessel Antes13 jul 2024, 11:54
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 04:17
Advertentie

Mats Seuntjens is hard op weg naar CD Castellón, zo meldt Voetbal International zaterdag. De 32-jarige Bredanaar, momenteel transfervrij, sprak in de afgelopen maanden meermaals met NAC. Seuntjens gaat echter toch niet aan de slag bij zijn jeugdliefde.

Journalist Joost Blaauwhof lijkt te weten waarom een terugkeer bij NAC er niet in zit. “Na enkele voortvarende gesprekken, veranderden de plannen van de promovendus. De entree van trainer Carl Hoefkens zorgde ervoor dat de blik naar een ander type verlegd werd, waardoor Seuntjens zijn geluk elders moest gaan zoeken.”

Seuntjens traint momenteel mee bij RKC Waalwijk, de club waar hij in het afgelopen half jaar speelde. Toch heeft hij een andere wens. “Waar een Bredase droom in duigen viel, lijkt een Spaanse werkelijkheid te worden.”

Castellón-trainer Dick Schreuder wil Seuntjens graag aan zijn selectie toevoegen. Volgens VI is de in Barneveld geboren oefenmeester zeer gecharmeerd van de Brabantse middenvelder.

Willems


Bij Castellón gaat Seuntjens mogelijk samenspelen met Jetro Willems. De inmiddels dertigjarige linksback stond vorig seizoen onder contract bij Heracles Almelo, waar hij deze zomer uit zijn contract liep. Nu is hij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Mogelijk ligt de toekomst van Willems in Spanje, daar Castellón hem mee laat trainen. Mocht de proefperiode bevallen, dan ligt er mogelijk een contract in het verschiet voor de linkspoot.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Bezig met laden …