voetbalzone

Sevilla haalt bij Paris Saint-Germain opvolger voor Negredo op

Bart Kruyt25 jul 2013, 13:35
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2013, 13:35
Advertentie

Kevin Gameiro raakte in het afgelopen seizoen zijn basisplaats bij Paris Saint-Germain kwijt en kreeg er deze zomer met Edinson Cavani nog een concurrent bij. De spits kwam dan ook tot de conclusie dat het beter was om te vertrekken en zet zijn loopbaan voort in Spanje. Sevilla maakt op de website van de club melding van de komst van Gameiro, die voor vijf jaar heeft getekend.

/

De 26-jarige Fransman zal donderdagavond in het Sánchez Pizjuán aan de pers en supporters worden voorgesteld en moet gezien worden als de opvolger voor Álvaro Negredo, die voor veel geld aan Manchester City is verkocht. In het contract van Gameiro komt een gelimiteerde afkoopsom van veertig miljoen euro te staan. De presentatie begint om 20:30 uur.

Gameiro begon zijn loopbaan bij Strasbourg en belandde via Lorient in de zomer van 2011 bij Paris Saint-Germain. In zijn eerste seizoen in de hoofdstad was hij nog basisspeler, met 34 competitiewedstrijden en 11 doelpunten, maar na de komst van Ibrahimovic veranderde dat. Het is niet bekend wat Sevilla heeft betaald voor Gameiro, een achtvoudig Frans international.

Bezig met laden …